Proč jít na naše
cukrářské kurzy

Jsme na českém trhu více jak 25 let

Máme moderně vybavené školicí centrum

Sledujeme trendy a novinky, např. RAW FOOD

Spolupracujeme s AKC Brno

Max. 10 lidí na jednom kurzu pro zachování praktických výhod workshopů

Slevy pro klienty firmy CESK

Všechny kurzy

Individuální kurz výroby sladkého a slaného plundrového těsta

Individuální kurz výroby sladkého a slaného plundrového těsta


Kurz je vhodný pro začátečníky - naučíme vás vyrábět výrobky z plundrového těsta od A do Z. 

individuální kurz
CESK, Brno
4000 Kč bez DPH
Individuální kurz výroby kopečkové zmrzliny

Individuální kurz výroby kopečkové zmrzliny


Jednodenní kurz pro začátečníky i pokročilé.

individuální kurz
CESK, Brno
13000 Kč bez DPH
Individuální kurz výroby točené zmrzliny

Individuální kurz výroby točené zmrzliny


Jednodenní kurz pro začátečníky i pokročilé.

individuální kurz
CESK, Brno
13000 Kč bez DPH
Individuální kurz výroby fresh zmrzliny

Individuální kurz výroby fresh zmrzliny


Jednodenní kurz pro začátečníky i pokročilé.

individuální kurz
CESK, Brno
13000 Kč bez DPH
Individuální kurz výroby zmrzliny

Individuální kurz výroby zmrzliny


Kopečkovou, točenou nebo fresh zmrzlinu... ještě nevíte, kterou vybrat? Na jednodenním individuálním kurzu se zaměříme přesně na to, co Vás zajímá.

individuální kurz
CESK, Brno
13000 Kč bez DPH

Chcete dostávat informace o kurzech?

Zaregistrujte se k odběru novinek

Naši lektoři

Jakub Derner

Jakub Derner


Jakub se ve firmě CESK zaměřuje na výrobky z čokolády, zmrzlinu, na klasickou cukrařinu a postupně se propracovává k moderní cukrařině. Zúčastnil se několika soutěží. Moravský pohár 2012 (2. místo) a soutěže o nejatraktivnější cukrářský výrobek roku 2013 (2.místo). Absolvoval několik školení od Italských mistrů GELATO Professional School firmy FRIGOMAT. Ve svém portfóliu má i účast na světovém rekordu v podobě největší točené zmrzliny na světě.

Eliška Dernerová

Eliška Dernerová


Předsedkyně Asociace kuchařů a cukrářů ČR pobočka Brno, pořadatelka cukrářských soutěží, seminářů a kurzů. Také certifikovaná komisařka pro obor cukrář dle regulí Světové asociace kuchařů (WACS) – jen malý náhled do více než 20leté kariéry Elišky, která se nyní z pozice cukrářské technoložky podílí i na samotném vývoji potahovacích a modelovacích hmot, krémů, či korpusů.

Matteo Manzotti

Matteo Manzotti


Již od mala se pohyboval v cukrářské laboratoři se svým otcem Danielem, který je pro něj největší mistr. Jeho rodina řídí zmrzlinárny a cukrárny přes 35 let. Ve svých 10 letech upekl první dezert a tím to vše začalo. Od té doby prošel několika speciálními kurzy, v roce 2012 začal studovat obor cukrařina, pekařina, poté absolvoval další kurzy cukrařiny a přitom pracoval v rodinném podniku. V roce 2015 vyhrál konkurz na veletrhu ze 70 účastníků díky jeho vlastnímu receptu - dort Framboise Supreme a byl oceněn velkými cukráři jako je Iginio Massari.

Reference

Spolupracujeme s firmou CESK na seminářích o RAW FOOD dezertech. Podporujeme místní zemědělce a tvoříme i vlastní recepty. Najdete nás na FB stránce RAW WITH LOVE BRNO.

Barbora Tlustá

Barbora Tlustá

Na kurzech Zmrzlinové Akademie se dozvíte vše o zpracování čokolády a zmrzliny od A do Z. Perfektní výhodou je možnost diskutovat i technické aspekty používání strojů a jejich servis.

Michal Černý

Michal Černý

obchodní ředitel

Zúčastnila jsem se zmrzlinové tiskové konference a dozvěděla jsem se spousty zajímavých informací o zpracování kvalitní zmrzliny. Na zmrzlinové konferenci jsem ochutnala pórkovou zmrzlinu s lososem!

Eliška Vernerová

Eliška Vernerová

copywriterka gastro zážitků

Máte dotaz

Rádi Vám poradíme

Jak se k nám dostanete?

Hlavní nádraží - Stará osada (tramvaj č. 2)

Stará osada - Jarní (autobus č. 74)

Hlavní nádraží - Životského (tramvaj č. 8)

Životského - Zimní 1 (autobus č. 64)

Česká - Životského (tramvaj č. 9)

Životského - Zimní 1 (autobus č. 64)

Česká - Stará osada (tramvaj č. 3)

Stará osada - Jarní (autobus č. 74)

Zvonařka - Stará osada (autobusy č. 84, 44)

Stará osada - Jarní (autobus č. 74)

Odkaz na celou mapu

Kontakt

Provozovna:
Jarní 44i, 614 00, Brno - Maloměřice

International Business Center:
Příkop 6, 604 15 Brno, Czech Republic

telefon: +420 733 736 935
+420 511 189 981
centrála: +420 511 189 990
fax: +420 511 189 980
e-mail: pazourkova@cesk.cz
https: www.cesk.cz
www.frigomat.cz
www.zmrzlinovestroje.cz